NTE Elektro  AS

Er du ordentlig stolt over å være elektriker? Bra! Da er det deg vi vil ansatte!

Vi i NTE Elektro er på utkikk etter deg som brenner for yrket ditt.

Du vil lære deg nye ting og bli enda bedre på det du gjør. Du er nysgjerrig på ny teknologi, tør å ta initiativ, kanskje til og med blir motivert av å utfordre det etablerte. Og ser hvor viktig det er at kundene blir fornøyde med oss, og at lærlingene våre læres opp av gode forbilder.

NTE Elektro er ikke som alle andre elektrikerfirma. Vi har over 240 ansatte over hele Trøndelag. Det betyr at du får mulighet til å vokse med oppgavene og søke deg til andre deler av konsernet, hvis det er noe du er interessert i. Samtidig betyr det at jobben din som elektriker aldri blir kjedelig.

Blant kundene våre finner du blant annet flyplasser og oppdrettsanlegg, universitet, sykehus, kommuner, industriaktører og privatpersoner.

Det betyr at du får bryne deg på alt fra de mer ordinære oppdragene hos privatpersoner til montering av solcelleanlegg, smarthjemprodukter, velferdsteknologi og elbil-ladere, fiber, telecom, automasjon, sikkerhet – og alt det som kommer i fremtiden, som vi ennå ikke vet hva er.


Vi har selvfølgelig konkurransedyktige vilkår og meget gode pensjons- og forsikringsavtaler.


Kjenner du at dette er deg, send oss en søknad i dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på:
Fylke:
Trøndelag
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
30.04.2019
Tiltredelse:
Fortløpende
Arbeidssted:
Ett av stedene: Trondheim, Stjørdal, Levanger, Skogn, Frosta, Verdal, Inderøy, Indre Fosen, Steinkjer, Snåsa, Namsos, Flatanger og Ytre Namdal.
Kontaktpersoner:
Georg Grongstad - Markedsområdeleder
mob: +47 913 08 431
Jon Petter Aune - Daglig leder NTE Elektro AS
mob: +47 901 47 161
Tilbake til toppen