Elektro AS Inderøy

NTE Elektro Inderøy vokser og søker etter flere dyktige kollegaer

Servicekoordinator og prosjektleder NTE Elektro Inderøy

Du vil lære deg nye ting og bli enda bedre på det du gjør. Du er nysgjerrig på ny teknologi, tør å ta initiativ, kanskje til og med blir motivert av å utfordre det etablerte. Og ser hvor viktig det er at kundene blir fornøyde med oss, og at lærlingene våre læres opp av gode forbilder. Vi søker nå etter deg som kan bli en del av laget på Inderøy og som har erfaring som servicekoordinator eller prosjektleder.

NTE Elektro er ikke som alle andre elektrikerfirma. Vi har over 240 ansatte over hele Trøndelag, hvorav ett av kontorene er på Inderøy. Det betyr at du får mulighet til å vokse med oppgavene og søke deg til andre deler av konsernet, hvis det er noe du er interessert i. Samtidig betyr det at jobben din som servicekoordinator eller prosjektleder aldri blir kjedelig. Du blir en del av et faglig dyktig team og samarbeider tett med markedsområdeleder.

Blant kundene våre finner du blant annet flyplasser og oppdrettsanlegg, universitet, sykehus, kommuner, industriaktører og privatpersoner.

Det betyr at du får bryne deg på alt fra de mer ordinære oppdragene hos privatpersoner til montering av solcelleanlegg, smarthjemprodukter, velferdsteknologi og elbil-ladere, fiber, telecom, automasjon, sikkerhet – og alt det som kommer i fremtiden, som vi ennå ikke vet hva er.


Vi ser etter deg med med teknisk fagskolebakgrunn.

Vi har selvfølgelig konkurransedyktige vilkår og meget gode pensjons- og forsikringsavtaler. Kjenner du at dette er deg, send oss en søknad i dag.

Del på:
Fylke:
Trøndelag
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
01.05.2019
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Inderøy
Kontaktpersoner:
Øystein Fossli - Markedsområdeleder
mob: +47 46879300
Tilbake til toppen